Lovely Cuppies for the loved one. "kingNqueen Cup Cakes" is very special coz comewith additional of extra ingredients call ~LOVE~

Tuesday, May 28, 2013

To the love one!!!

Looks so chochie... Smell very chochie... try it... taste it... Really Chochie..hahahaa... Customer ni pulak sangat minat cekelat... Choc cuppies w ganache frosting presenting to his love on his bday....Hopefully both of them enjoy the cuppies... TQ Laily sebab sudi order ek...



comments from Laily.. Really love ur cuppies.


Peminat tegar Mickey & Minnie

Order dari Ida untuk hantaran bertunangnya... Reques Edible Mickey & Minnie.. Haaa...ni kira 1st time la wat cake cartoon2 utk hantaran.. mmg peminat tegar Mickey&Minnie...hehheee....
By the way.. Selamat Bertunang Ida & Khuzaimi... Moga bahagia selalu hendaknya....




Traditional Butter Cake

Presenting Traditional Butter Cake... My Hubby favourite ever after....


vourite ever after.........

Monday, May 27, 2013

Cream Puff

All family members favourite... Cream Puff with special filling.
Can request the filling... custard/creamy yummy/sweetcorn custard...
Thanx cream puff lover for ordering from DelyschaLicious....






Choc Moist Cake

The best ever CMC 





MINI PAVLOVA

 Personally... I'm in love with this Mini Pavlova....
1st trial makan yg besar tu..macam tak berapa nk feel sgt.. tapi yg mini size ni..so yummehhhhh.... 
TQ Shira for ordering... 




Comments frm Shira : Sangatttt sedap kak mini pavlova ni... TQ


Monday, May 20, 2013

RED VELVET IN A JAR

RED VELVET IN A JAR


Order dari Kak Aza & Emy.. untuk TEACHERS DAY... TQ ek...
Excited nak buat cake in a jar ni..memula tu mmg macam best la kan..tapi rupanya agak cerewet jugak procedure nak letak cake dalam jar nih...hehehee...
Dan akhirnya alhamdulillah...puas hati dapat hasilkan RV in a jar nih...








Contoh- RV(doorgift) 



Comment Frm Emy : Kak..Auntie Emy kata RV tu sedap sangat. Nanti nak order untuk wedding anak dia...

Tuesday, May 14, 2013

ENGAGEMENT *SITI & SALLEH*...


Baru ada masa nak upload pict... Ni order dari Siti / Odah untuk engagement nya dengan pilihan hati..Salleh...
250pcs CMC with wallnust as a doorgift...dan jugak Red Velvet (tapi dah jadik kaler peach..nak sama tema) as hantaran...
Alhamdulillah..manage to do it even dalam minggu yg sangaaaaaaaat bz. pindah rumah..keja off yg menimbun2..
Sangat mudah deal dgn Odah ni.. she's such a nice gal.. simple sangat! hope Odah happy ngan ordernya nih ..Nanti nak kawen-->make an order again ek Odah..









Comment frm Odah : Assalam akak. Cake sedap akak. Diorang ckp rasa dia tak manis sangat. sebab ada setangah orang buat manis. nak telan pn x ley. thanks lagi sekali.:) Cake dua2 sedap...